Slik takler du møtet med eksen

– og nei, å gjemme seg er ikke løsningen!

1

Bruk frontkameraet på telefonen din for å forsikre deg om at du ikke har lunsjrester mellom tennene. Dette kan spare deg fra en potensiell kjempeflause.

2

Usminket? Bruk litt leppestift på eplekinnene for en lett blush-effekt. Har du ikke leppestift? Ikke noe problem – klyp deg litt i kinnene og bit deg i leppa. Du vil helst se ut som du nettopp har råklina med noen!

3

Dårlig hårdag? Du vil takke deg selv for å alltid ha en tørrsjampo i veska. Er du ikke så forberedt – snu hodet opp ned, rist og flipp det tilbake, og gå for den rufsete looken.

4

Unngå stalker-tendenser! Selv om du vet at han nettopp kom hjem fra ferie (fordi du fortsatt sjekker Facebook-profilen hans ukentlig) trenger du ikke å gi ham den tilfredsstillelsen.

5

Singel? Unngå relasjons-spørsmål for en hver pris! Fokuser heller på den fantastiske ferien du nettopp kom hjem fra, salsakurset du har startet på eller forfremmelsen du fikk på jobben. Livet er jo kjempespennende -og du har knapt lagt merke til at han ikke er en del av det lengre.

6

Er eksen din sammen med sin nye kjæreste når dere møtes? Pass på å være hyggelig, og komplimenter henne gjerne for skoene hennes eller lignende, selv om du aldri ville vist deg offentlig i dem! Keep your friends close…

7

Ha alltid rømningsplanen klar! Og for guds skyld – sørg for å være førstemann til å forlate stedet! Du er jo selvsagt på vei til et spennende event, en utsolgt konsert eller et møte med bryllupsplanlegger din, så du har det jo travelt!

8

Behold roen, og la aldri ordene “Vi burde ta en drink sammen en dag!” komme ut av munnen din! For nei – det burde dere ikke…

Martine

Superskribent for Jan Thomas Studio.no

No Comments Yet

Comments are closed