Pannelugg-debatten

Selena Gomez har aldri vært redd for å prøve nye ting når det kommer til utseende. Alt fra knall blått hår til de villeste leppefargene du kan tenke deg – stjernen har gjort det meste! Den fryktløse og lekne innstillingen til hår og makeup er også grunnen til at vi lar oss inspirere av Selena, og Instagram-kontoen hennes besøkes hyppig for ny input. Denne uken viser hun frem sin nyklipte pannelugg – og vi elsker det!

Pannelugg-debatten er endeløs, og vi kommer aldri til å bli enige med oss selv. Skal, skal ikke? Du kan bli ny ved hjelp av noen få avklipte hårstrå, og få en helt ny look. Ulempen er at ikke alle ansiktsformer kler lugg like godt, og har du først tatt avgjørelsen tar det lang tid å rette opp dersom det blir mislykket. Vi har vel alle på ett eller annet tidspunkt eksperimentert med tusenvis av kreative frisyrer for å skjule en lugg i ferd med å vokse ut..

På Selena ser det i hvert fall helt fantastisk ut, og vi vil nok gå så langt som til å påstå at hun ser bedre ut med enn hun gjør uten. Nå får dere unnskylde oss mens vi går for å leke med håret vårt, og prøver å finne ut om vi skal gå i Selenas fotspor og klippe pannelugg vi også!

Martine

Superskribent for Jan Thomas Studio.no

No Comments Yet

Comments are closed