Pressemelding

Stjernefrisør kommer med skreddersydde produkter:

Jan Thomas lanserer sin egen hårpleieserie

Oslo, 3. februar 2014 – Jan Thomas slipper nå sin egen linje med hårprodukter. Serien er utviklet i tråd med hans filosofi om at alle skal kunne føle seg like fine på håret i hverdagen som når de kommer ut av hans frisørsalong.

– En god frisyre starter med en god sjampo, sier frisør og hårstylist Jan Thomas. Det er med dette som motivasjon at han nå har utviklet hårpleieserien som lanseres på det norske markedet i 2014. I over ett år har han, i samarbeid med en produsent, utviklet og testet seg frem til en produktserie som skal kunne leve opp til hans krav og standarder. Det var viktig for Jan Thomas at serien skulle være av høy kvalitet, men samtidig være et tilgjengelig produkt for alle, ikke kun for eliten.

– Tidligere har jeg måttet plukke og mikse produkter fra ulike merker for å kunne skreddersy produktpakker til mine kunder. Nå kommer det endelig en serie hvor det ikke blir nødvendig, her har jeg allerede ferdig tilpassede produktpakker for alle typer hår, forteller Jan Thomas. Hans mål har vært å gjøre det mulig for alle å style håret slik det ser ut når du nettopp kommer fra frisøren. Og for å få til dette må du ha de riktige produktene for nettopp ditt hår.

Serien vil bestå av tre ulike kategorier, hvor alle enkelt vil kunne identifisere pakken som passer deres hårtype. Jan Thomas Studio Haircare er parabenfrie produkte.* Serien består av både sjampoer, balsam, kur, styling/finish produkter.

Soft & Shine Line (4 produkter) er for normalt hår, og tilfører fukt og glans.
Fuktgivende hårpleieserie som pleier, renser og tilfører ekstra fuktighet og glans til håret uten å tilføre tyngde.
Pleiende formel med Provitamin B5 og Protein Complex som styrker, reparerer og beskytter håret mot uttørking og frizzy hår.
Daglig pleie til alle hårtyper.

Volume Line (6 produkter) er tilpasset de med fint hår, og er laget med nordisk hår som utgangspunkt.
Volum serien er spesielt utviklet til fint nordisk hår.
Inneholder solsikkeolie og proteiner som styrker og beskytter håret med ingrediensen ceramide A2, som gir håret masse fylde og volum.
Daglig pleie til fint hår.

Color Line (2 produkter) er skreddersydd for farget hår, og laget for å bevare følelsen av nyfarget og glansfullt hår.
Fuktgivende hårpleieserie som bevarer hårfargens glans og intensitet og reduserer utvasking av hårfargen. UV-absorberende polymerer beskytter hårets fibre mot skader forårsaket av sol og varme fra hårføner og flatjern.
Daglig pleie til farget/stripet hår.
Produktene vil være tilgjengelige i selektive parfymerier; Skin Tonic, Fredrik & Louisa, Vita Exclusive samt Cubus, Vita, Spar Kjøp og på Jan Thomas Studio.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Mail: Kundeservice Engelschiøn Marwell Hauge
Engelschiøn Marwell Hauge AS

Her finner du Jan Thomas Studio Haircare

Jan Thomas Studio Haircare er tilgjengelig i parfymeriene: Fredrik & Louisa og Skintonic, samt hos Vita, Cubus, Sparkjøp.

Nettbutikkene; coverbrands.no og blush.no. Og hos Jan Thomas Studio.

Pressemelding Pure-serien

Jan Thomas lanserer Norges første helsevennlige hårpleieserie!

I samarbeid med Norges Astma- og Allergiforbund (NAAF) har Jan Thomas utviklet en ny og helsevennlig hårpleieserie. JTSHC Pure Line er utviklet i tråd med hans filosofi om at alle skal kunne føle seg like fine på håret i hverdagen, som når de kommer ut av hans salong i Parkveien, også de av oss som må ta hensyn til allergier.

JTSHC Pure Line har en unik kombinasjon av profesjonelle hår-og hudvennlige produkter uten parabener, parfyme og fargestoffer.
Pure Line er en hårpleieserie som er skapt for å forebygge astma og allergi. Serien er ideell for allergikere, de med sensitiv hud og hodebunn, samt fargebehandlet hår. Kun et 30 talls firmaer med til sammen rundt 150 produkter har klart å få NAAF sin anbefaling, og nå inkluderer dette også Jan Thomas sin nye serie Pure Line.

JTSHC Pure Line består av Pure Shampoo Normal/Dry og Pure Conditioner Normal/Dry som er anbefalt av NAAF, og produktene Pure Hair Spray og Pure Hair Mousse. Pure Line er den fjerde kategorien i Jan Thomas Studio Haircare serien, i tillegg til de allerede eksisterende linjene; Soft & Shine, Volume og Color.

*Hair Spray og Hair Mousse er ikke NAAF anbefalt ettersom de inneholder aerosol, men den er parfyme- og parabenfri.

Produktene vil være tilgjengelige i selektive parfymerier; Skin Tonic, Fredrik & Louisa, Vita Exclusive samt Cubus, Vita, Spar Kjøp og på Jan Thomas Studio

For ytterligere informasjon, kontakt:
Engelschiøn Marwell Hauge AS
Mail: kundeservicesenter@emh.no

Norges Astma- og Allergiforbund
Tlf: 23 35 35 35
Mail: naaf@naaf.no

Her finner du Jan Thomas Studio Haircare
Jan Thomas Studio Haircare er distribuert hos Fredrik & Louisa, Skintonic, samt hos Vita, Cubus og Sparkjøp. Nettbutikker; coverbrands.no og blush.no. Produktene er også tilgjengelig på Jan Thomas Studio.

Ikke testet på dyr!

Jan Thomas Studio Haircare er på den grønne listen til Dyrevernalliansen.
For mer informasjon: https://www.dyrevern.no/dyretesting/ikke-testet-pa-dyr