Fra extensions-eksperten • Jan Thomas Studio
2492
post-template-default,single,single-post,postid-2492,single-format-gallery,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Fra extensions-eksperten

Fra extensions-eksperten

Extentions har blitt veldig populært de siste årene da flere og flere ønsker både lengre hår og mer fylde.

frida-hairtalk

Frida Magnes / Extensions-ekspert

Hos oss bruker vi hår fra Hair Talk som festes på med tape. Dette håret gir ingen slitasje da man ikke bruker varme når man setter det på, det er også veldig enkelt å ta ut håret igjen for vedlikehold.

Dersom du ønsker lengde må ditt naturlige hår nå ned til skuldrene eller lengre. Når det kommer til fylde setter vi ingen krav til lengden.

Det kommer ofte spørsmål fra kundene om hvordan man skal behandle håret for at det skal holde seg fint så lenge som mulig. Riktig bruk av shampo, balsam og hårkur er veldig viktig. Bruk alltid fuktighet, aldri proteiner da det gjør at håret blir hardt og tapen løses opp.

Et annet nyttig tips er å gre det med naturbørste og alltid sove med flette. Da unngår man floker og håret holder lengre på glansen. Man skal behandle håret som sitt eget, men unngå å bruke varmeverktøy på selve festene da de kan bli ødelagte.

For å holde håret vedlike anbefaler vi at man heiser håret opp, altså at vi flytter festene opp, ca hver åttende uke, men dette er veldig individuelt fra person til person. Vi anbefaler også at man alltid blander to fargenyanser for å få et mykt og naturlig resultat.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål! Du når oss på telefon 22591200. Be gjerne om å snakke med Frida personlig.

No Comments

Post A Comment